fbpx
Connect with us

Lucian Braniște, candidatul PSD pentru funcția de PRIMAR al municipiului Vaslui!

Lucian Braniște, candidatul PSD pentru funcția de PRIMAR al municipiului Vaslui! - News Moldova

Vaslui

Lucian Braniște, candidatul PSD pentru funcția de PRIMAR al municipiului Vaslui!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Biroul Organizației Municipale a Partidului Social Democrat (PSD) Vaslui a oficializat candidatura lui Lucian Braniște la funcția de primar al municipiului, în cadrul unei întâlniri la sediul partidului

Decizia a fost luată în urma validării rezultatelor unei competiții interne și a unui sondaj de opinie realizat în perioada 10-11 februarie, în cadrul cărora Lucian Braniște și Ana Rinder au fost cei doi candidați propuși. Potrivit datelor prezentate de Infomass Iași, care a realizat 842 de chestionare, rezultatele arată că există un număr egal de opțiuni din partea cetățenilor municipiului Vaslui între cei doi candidați.

Într-o declarație oficială, Biroul Permanent Județean Vaslui a anunțat că va confirma opțiunea colegilor de la municipiu în viitoarea ședință, stabilind astfel candidatul oficial pentru alegerile viitoare.

Decizia managerului de a continua mandatul în fruntea Spitalului Județean de Urgență a avut un impact natural asupra hotărârii Organizației Municipale. Procentele obținute de fiecare candidat, precum și principalele întrebări și probleme identificate în sondaj, vor fi dezvăluite publicului în cadrul unei conferințe de presă ulterioare.

Opțiunea vasluienilor pentru o continuitate în administrația orașului și a județului este evidentă. Prin intermediul candidaților Lucian Braniște și Ciprian Trifan, Partidul Social Democrat Vaslui propune o echipă de oameni cu experiență în administrarea comunității, considerați singurii capabili să ducă mai departe proiectele de dezvoltare aflate în curs de finanțare, fără sincope și perioade de adaptare în funcție.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top