fbpx
Connect with us

MICROBUZ plin cu ROMÂNI, implicat într-un GRAV ACCIDENT rutier în UNGARIA! 2 MORȚI și 9 RĂNIȚI GRAV

MICROBUZ plin cu ROMÂNI, implicat într-un GRAV ACCIDENT rutier în UNGARIA! 2 MORȚI și 9 RĂNIȚI GRAV - News Moldova

Vaslui

MICROBUZ plin cu ROMÂNI, implicat într-un GRAV ACCIDENT rutier în UNGARIA! 2 MORȚI și 9 RĂNIȚI GRAV

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Ieri, 10.07.2022, un microbuz românesc și alte două vehicule au fost implicate într-un grav accident rutier produs pe DN 42 din Ungaria, la 20 de kilometri distanță de Oradea

Se pare că microbuzul era înmatriculat în județul Vaslui și era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Todirești, care făcea curse regulate România-Anglia.

MICROBUZ plin cu ROMÂNI, implicat într-un GRAV ACCIDENT rutier în UNGARIA! 2 MORȚI și 9 RĂNIȚI GRAV - News Moldova

Potrivit polițiștilor maghiari, un tractor nesemnalizat corespunzător, cu o rolă uriașă de furtun atașată în spate, a ieșit de pe un drum lăturalnic pe drumul național, deși circulația unor astfel de vehicule este interzisă pe șoșeaua respectivă.

Din cauza acelei role de furtun, care acoperea luminile din spate, șoferul a văzut tractorul prea târziu. A încercat să evite impactul, trăgând stânga de volan. A lovit remorcherul tractorului, apoi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o dubă.

În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar trei persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru eliberarea lor.

Ambulanţele au preluat de la faţa locului opt răniţi grav şi unul uşor. Două victime, un copil şi un adult, aveau leziuni la craniu și sunt tratate la spitalul din Kenézy din Debrecen, alte două la spitalul din Karcag, iar cinci la spitalul din Berettyóújfalu.

„In dimineața zilei de duminica, ora 03.56, pe raza județului Hajdu – Bihar din Ungaria (la o distanță de circa 20 km de Oradea) a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul Ford Transit, soldat cu un bărbat decedat și rănirea altor 6 persoane, printre care si conducătorul auto.

Acesta a fost identificat în persoana numitului O. Ovidiu (40 ani) din comuna Todiresti care este internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu din Ungaria. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vulturesti (30 ani) si o femeie din Vaslui (31 ani) – se pare ca era cu minorul (nu s-a reușit sa se afle starea acestuia).

Alte 2 persoane ar fi din judetul Iasi, iar cu privire la una nu s-a aflat de unde este. Se fac demersuri pentru informarea familiilor, atât a persoanei decedate cât si a răniților, de pe raza județului Vaslui.”, au transmis reprezentanții ISU Bihor.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top