fbpx
Connect with us

Municipiul Vaslui a obținut titlul de Capitala Tineretului în România pentru anul 2025

WhatsApp Image 2023 11 20 at 10.54.59 - News Moldova

Vaslui

Municipiul Vaslui a obținut titlul de Capitala Tineretului în România pentru anul 2025


Municipiul Vaslui a obținut titlul de Capitala Tineretului în România pentru anul 2025, în urma unei competiții a cărei gală a avut loc la Târgu-Jiu. Proiectul va include diverse activități desfășurate sub sloganul „întinerEŞTI”

„Astăzi, pier toate diferenţele dintre noi, se sting şi fricile de zi cu zi, dispar şi supărările şi noi, românii, ne amintim mereu să râdem la final, în cele mai grele condiţii. (…) De mâine, revenim la treabă. Titlul de Capitală e primul pas al unui plan cu mult mai mare decât am visat vreodată oricare dintre noi”, au transmis tinerii care au susţinut candidatura municipiului Vaslui, citați de Agerpres.

News Moldova îți recomandă și ...   Un nou sprijin financiar din partea Guvernului pentru Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad

Primăria Vaslui a declarat că susține proiectul și se angajează să ofere întreg sprijinul necesar pentru desfășurarea activităților culturale, artistice și civice planificate.

capitala vaslui - News Moldova

Capitala Tineretului din România reprezintă un program național dedicat tineretului, modelat după principiile Capitalei Europene a Tineretului. Acest program oferă organizațiilor pentru tineret și create de tineri posibilitatea de a promova teme relevante pentru această categorie socială.

Totodată, ajută autoritățile locale să identifice problemele specifice și să atragă investiții atât publice, cât și private pentru rezolvarea acestora, contribuind la dezvoltarea ecosistemelor de sprijin.

News Moldova îți recomandă și ...   Finanțare de 35.905.346,40 lei pentru microbuze electrice școlare pentru 24 de comune din județul Vaslui

Anual, un oraș din România este desemnat cu acest titlu prin intermediul unui concurs de concepte, beneficiind de sprijin financiar, formare și consultanță pentru pregătirea și implementarea inițiativelor din propria candidatură.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top