fbpx
Connect with us

Noi detalii în cazul femeii de 67 de ani din Vaslui, care a fost tâlhărită și violată de 3 tineri

lllllll2 - News Moldova

Vaslui

Noi detalii în cazul femeii de 67 de ani din Vaslui, care a fost tâlhărită și violată de 3 tineri


Un caz extrem de grav de neglijență judiciară a creat un adevărat șoc în opinia publică: Judecătoria Vaslui a hotărât să pună sub arest la domiciliu violatorul de la gară, iar adresa de domiciliu aleasă pentru acesta este aceeași cu cea a unuia dintre martorii oculari ai infracțiunii

Decizia a stârnit indignare în societate, cu atât mai mult cu cât violatorul fusese acuzat și de tâlhărie calificată, o infracțiune extrem de gravă. Cazul a generat discuții aprinse, cu mulți întrebându-se cum poate un judecător să permită acest lucru, mai ales că incidentul a avut loc sub podul de la Gara din Vaslui și a șocat întreaga comunitate.

O vârstnică de 67 de ani din Vaslui a fost tâlhărită, violată și bătută de trei tineri necunoscuți

În timpul incidentului, o femeie în vârstă de 67 de ani a fost agresată, tâlhărită și violată în mod brutal de către un individ de 35 de ani, însoțit de un minor de 13 ani.

News Moldova îți recomandă și ...   Criză economică în județul Vaslui: Peste 800 de firme își opresc activitatea în 2023

Reacțiile publice au fost dure, dat fiind caracterul violent și inuman al infracțiunii. Surprinzător, judecătorii de la Judecătoria Vaslui au decis să nu dispună arestul preventiv pentru violator, optând în schimb pentru măsura arestului la domiciliu.

În plus, adresa aleasă pentru executarea acestei măsuri este aceeași cu adresa unei martore oculare din dosar. Această situație a generat o serie de întrebări și critici din partea opiniei publice, care se întreabă cum poate să fie posibil ca violatorul să rămână sub același acoperiș cu un martor-cheie al infracțiunii. Cu toate acestea, instanța a justificat decizia afirmând că nu există dovezi de complicitate în ceea ce privește martora oculară.

News Moldova îți recomandă și ...   Incendiu devastator în Huși, cauzat de o instalație electrică improvizată

Cazul a atras atenția nu doar asupra neglijenței judiciare, ci și asupra necesității de a reevalua legislația și procedurile judiciare în astfel de cazuri grave. S-a subliniat, de asemenea, importanța unei investigații adecvate și a respectării drepturilor victimelor în sistemul judiciar.

În ciuda protestelor publice și a reacțiilor critice, judecătorii au menținut inițial decizia de arest la domiciliu. În prezent, cazul urmează să fie discutat în instanța superioară, Tribunalul Vaslui, în cadrul unui proces de recurs, unde se va decide dacă violatorul ar trebui să fie în cele din urmă plasat în arest preventiv pentru infracțiunile grave pe care le-a comis.

News Moldova îți recomandă și ...   Județul Vaslui primește fonduri pentru Spitalul nr. 2: un pas semnificativ în dezvoltarea infrastructurii medicale - MOLDOVA INVEST


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top