Connect with us

Noul AMBULATORIU din cadrul SJU VASLUI va fi dotat cu echipamente medicale ULTRAMODERNE

Vaslui

Noul AMBULATORIU din cadrul SJU VASLUI va fi dotat cu echipamente medicale ULTRAMODERNE

Noul ambulatoriu integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui va fi dotat cu echipamente ultramoderne

Spitalul Județean de Urgență Vaslui a demarat licitația pentru achiziția unor echipamente medicale care vor dota noul Ambulatoriu Integrat din cadrul unității spitalicești. Echipamentele medicale vor fi achiziționate cu fonduri europene nerambursabile accesate de către Consiliul Județean Vaslui.

Achiziția de echipamente medicale a fost divizată în 23 de loturi. Pe 15 iulie a fost atribuit contractul pentru loturile 1 și 2 care prevăd dotări pentru cabinetul de Medicina Muncii și cabinetul Urologie. 

Valoarea echipamentelor medicale din lotul 1 și 2 este de 661.200 RON, iar firma ce va livra echipamentele este DTL Medical SRL. 

DTL Medical SRL este o firmă din București care se ocupă cu „comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice”. Societatea este înființată în 2007 iar administrator este Laura Nicolle DUMITRESCU. Acționariatul firmei este deținut de Laura Nicolle DUMITRESCU (70%) și Octavian Marius MORARESCU (30%).

Pentru 2020, societatea din București a declarat un profit net de 966.595 RON la o cifră de afaceri de 22.277.157 RON. DTL Medical are 21 de angajați.

Echipamente de top în valoare de circa 10.000.000 RON pentru 23 de cabinete medicale

Noul ambulatoriu din cadrul SJU Vaslui are 23 de cabinete medicale. Toate cele 23 de cabinete medicale vor fi dotate cu aparatură medicală nouă, specializată în cadrul unui proiect amplu desfășurat cu ajutorul fondurilor europene.  Proiectul îşi propune achiziţionarea unui număr de 197 de echipamente medicale.

Este vorba despre aparatura medicală specializată pentru cele 23 de cabinete medicale din structura Ambulatoriului Spitalului Judeţean Vaslui, identificată ca fiind necesară astfel încât cabinetele medicale să-şi poată desfăşura activitatea medicală pentru care au fost prevăzute în structura aprobată, în conformitate cu patologia şi cazuistica înregistrată la nivelul municipiului Vaslui şi a localităţilor înconjurătoare.

Urmare a modernizării ambulatoriului prin echiparea cu aparatura medicală modernă va creşte capacitatea de diagnostic şi tratament a ambulatoriului, ceea ce va avea efecte inclusiv asupra numărului de pacienţi care se vor prezenta pentru consultaţii la cabinetele medicale din Ambulatoriu.

Numărul estimat al beneficiarilor de infrastructura dotată va fi cel puţin egal cu numărul total de pacienţi înregistraţi in Ambulatoriul spitalului în anul 2017, adică 67.053 persoane.

Valoarea totală a proiectului este de 10.360.254,16 RON, din care 10.153.049,07 RON este asistenţa financiară nerambursabilă (7.252.177,91 lei contribuţia Uniunii Europene din FEDR şi 2.900.871,16 lei finanţare de la bugetul de stat) şi 207.205,09 RON este cofinanţarea din partea beneficiarului (UAT Judeţul Vaslui – 2.785,01 lei şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui – 204.420,08 lei).

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top