fbpx
Connect with us

O femeie în vârstă de 61 de ani din Vaslui a MURIT după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 61 de ani din Vaslui a MURIT după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni - News Moldova

Vaslui

O femeie în vârstă de 61 de ani din Vaslui a MURIT după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Femeia se afla în drum spre casa fiicei sale pentru a avea grijă de nepoțica sa, când a fost lovită din plin pe trecerea de pietoni marcată de un autoturism care circula cu viteză

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropiere au arătat că șoferul se deplasa cu viteză și nu era atent la trafic. Victima a observat mașina care se apropia cu viteză și a încercat să se ferească, dar, din nefericire, a fost lovită în plin de autoturism și aruncată câțiva metri în aer, pentru ca apoi să se prăbușească pe asfalt.

Martorii au reacționat imediat, apropiindu-se de victimă pentru a verifica semnele vitale și solicitând ajutor. Șoferul implicat în accident a coborât din mașină, ținându-se cu mâinile de cap, conștient de gravitatea situației. La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj medical, iar medicii au făcut eforturi de resuscitare, dar, din nefericire, femeia a fost declarată decedată.

Ajunși la fața locului, soțul femeii și fiica acesteia au urmărit eforturile medicilor care s-au dovedit a fi zadarnice.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că acesta nu consumase alcool.

În timpul manevrelor de resuscitare, circulația în zonă a fost blocată, iar pentru a permite troleelor să treacă, acestea au fost decuplate de la rețeaua electrică. Această manevră a fost necesară pentru a debloca circulația și a permis troleelor să circule în celălalt sens de mers. Cu toate acestea, a fost o manevră riscantă, având în vedere autonomia limitată a troleelor și riscul de blocare a roților.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top