fbpx
Connect with us

O LOCOMOTIVĂ a luat FOC în gara din VASLUI, din cauza cablurilor ELECTRICE mult prea vechi și uzate

WhatsApp Image 2022 07 14 at 10.02.08 e1657788861287 - News Moldova

Vaslui

O LOCOMOTIVĂ a luat FOC în gara din VASLUI, din cauza cablurilor ELECTRICE mult prea vechi și uzate


Clipe de panică în Gara CFR din Vaslui, unde o locomotivă aflată pe stație a luat foc! Fumul a fost zarit chiar de un pompier ISU, care se afla în zonă „mpreună cu un grup de refugiați ucraineni.

Din fericire, intervenția echipajelor ISU Vaslui a fost promptă, focul fiind stins în timp util. Cei 70 de călători din tren s-au speriat, însă nimeni nu a fost rănit și nu a fost nevoie de intervenția medicilor. Cauza incendiului a fost reprezentată, spun pompierii, de izolațiile uzate ale cablurilor electrice aflate în exploatare.    

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat de 67 de ani din Vaslui și-a incendiat locuința după o ceartă cu soția

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei locomotive staționate în gara CFR Vaslui (tren IR 1830). Degajarea de fum din interiorul locomotivei a fost sesizată de un subofițer din cadrul ISU Vaslui, acesta însoțind un grup de refugiați ucraineni aflați în gara CFR Vaslui.

WhatsApp Image 2022 07 14 at 10.02.08 e1657788861287 - News Moldova

Locomotiva a fost decuplată de la vagoane și trasă la o distanţă de siguranță de aproximativ 80 metri față de acestea. Pompierii militari au intervenit prompt, intervenția fiind finalizată după aproximativ 15 minute. Nici unul dintre cei 70 călători aflați în tren nu au fost rănit, nu a fost intoxicat și nici nu a suferit atac de panică. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un cablu electric deteriorat în urma exploatării”, au precizat reprezentații ISU Vaslui.

News Moldova îți recomandă și ...   PROTEST în fața Curții de Apel Iași, unde a fost adus fostul președinte al CJ Vaslui, Dumitru BUZATU


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top