fbpx
Connect with us

O minoră de 14 ani din Bârlad a rămas însărcinată după ce a fost agresată sexual. Ce pedeapsă a primit agresorul

O minoră de 14 ani din Bârlad a rămas însărcinată după ce a fost agresată sexual. Ce pedeapsă a primit agresorul - News Moldova

Vaslui

O minoră de 14 ani din Bârlad a rămas însărcinată după ce a fost agresată sexual. Ce pedeapsă a primit agresorul

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O minoră de 14 ani din Bârlad a rămas însărcinată după ce a fost agresată sexual de bărbatul la locuința căruia efectua mai multe activități gospodărești. Agresorul a primit o condamare de 3,2 ani de închisoare și o despăgubire pentru fata însărcinată, de 10.000 de lei

O adolescentă în vârstă de 14 ani, însoțită de mama ei, s-a prezentat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad. După investigațiile medicale specializate, personalul medical a confirmat că adolescenta este însărcinată, existând suspiciuni cu privire la implicarea unui bărbat dintr-o comună din județul Galați, situată foarte aproape de municipiul Bârlad.

În consecință, Poliția municipiului Bârlad și Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au fost informate, iar din considerente de competență teritorială, aceasta a fost transferată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Din anchetă a reieșit că, în perioada octombrie 2021 – februarie 2023, individul C.F.I., profitând de faptul că adolescenta se afla singură în locuința sa cu scopul de a efectua mai multe activități casnice, ar fi avut relații intime neconsimțite cu ea, folosind constrângerea și profitând de situația financiară precară a familiei.

Pe baza probelor adunate de către polițiști, s-a decis continuarea urmăririi penale împotriva bănuitului, sub acuzația de relații sexuale cu un minor în mod repetat, totodată dispunându-se arestarea preventivă a acestuia. Mama minorei a cerut transferarea procesului la Judecătoria Bârlad, iar ieri a fost pronunțată sentința împotriva bărbatului acuzat de agresarea sexuală a minorei.

„Condamnă pe inculpatul C. F.-I., la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Pedeapsa se execută în regim de detenție. Admite acțiunea civilă exercitată de persoana vătămată și obligă inculpatul C.F.-I să plătească părții civile suma de 10.000 lei, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune morale. Instituie măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ale inculpatului, prezente și viitoare, în vederea garantării reparării pagubei, până la concurenta sumei totale datorate cu titlu de despăgubiri civile către persoana vătămată minoră”, este sentința dată, cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Sentința a fost pronunțată ieri, 22 noiembrie, prin punerea soluției la dispoziția părților și a procurorului prin mijlocirea grefei instanței.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top