fbpx
Connect with us

O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine, după ce a ieșit la iveală relația cu șeful ei. A lăsat în urmă doi copilași

O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine, după ce a ieșit la iveală relația cu șeful ei. A lăsat în urmă doi copilași - News Moldova

Vaslui

O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine, după ce a ieșit la iveală relația cu șeful ei. A lăsat în urmă doi copilași

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O tânără în vârstă de doar 27 de ani din Zorleni, județul Vaslui, s-a sinucis din cauza rușinii, după ce comunitatea din sat a aflat că avea o relație cu șeful ei de la locul de muncă. Soțul ei se afla în Anglia pentru muncă în momentul respectiv.

Într-un gest tragic, tânăra s-a ascuns în podul casei înainte de a-și lua viața, ignorând complet prezența celor doi copii mici ai săi, în vârstă de 5 și 8 ani.

Situția a luat o turnură dramatică atunci când fiul patronului ei a trimis un scurt video soțului tânărei, în care cei doi apăreau îmbrățișându-se. Acest incident a condus la o discuție telefonică între soț și soție, iar acesta din urmă a decis să revină acasă de Paște pentru a clarifica situația.

Nu s-au certat, doar au vorbit, rămăsese ca el să vină acasă de Paște și să lămurească situația. Băiatul patronului a zis că are mai multe filmulețe compromițătoare și, probabil, Ionela s-a speriat că vor fi publicate. Ea credea că nu funcționează camerele de supraveghere, dar, de fapt, nora lui avea acces la ele”, a povestit un apropiat al femeii.

Familia tinerei este devastată de durere. „Cine a greșit să plătească. De ce a ajuns să își pună capăt zilelor? Cine a adus-o în starea asta? Sunt convins că patronul a profitat de naivitatea ei, că el i-a făcut avansuri. Ce căuta el, om la 55 ani, la o fată care e de-o seamă cu fiica lui?”, a declarat și cumnatul femeii.

Luni s-a ascuns în podul casei, au căutat-o atât soacra ei, cât și copiii. De două ori au fost în pod și cred că ea se ascundea, pentru că nu au găsit-o. A treia oară când a ajuns soacra ei în pod, a găsit-o moartă. Nu am cuvinte să vă spun cât de mare a fost șocul. Ținea foarte mult la copii, nu înțeleg de ce a ales să-i lase fără mamă”, a povestit un apropiat al familiei.

Femeia nu a lucrat foarte mult timp la barul din sat, însă a fost suficient cât să se audă zvonuri în comună. „A muncit de pe 2 martie până pe 22 martie, fără contract de muncă, la negru. Apoi a renunțat pentru că au început să se audă tot felul de vorbe, că ea are o relație cu patronul, că își înșeală soțul… Nu știu cât de adevărat este, dacă ea a comis-o, în filmulețul pe care l-am primit eu se vede că ei se îmbrățișează, dar nu știu dacă a fost și ceva mai mult. Băiatul patronului, care mi-e și cumătru, mi-a trimis mesaj și mi-a zis să vorbesc cu neamurile mele, să se potolească Ionela, că dacă postează el videoclipurile pe care le are, iese scandal mare. El voia să îl scoată pe tatăl lui nevinovat, dar eu nu cred că e atât de nevinovat. Păi tu, om la 55 ani, te îmbrățișezi cu o fată care e de-o seamă cu fata ta?”, spune cumnatul femeii.

Familia ei se teme acum că și soțul venit din Anglia ar putea recurge la un gest necugetat, deoarece bărbatul o iubea foarte mult pe tânăra care îi dăruise doi copii. 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top