fbpx
Connect with us

Operațiune DIICOT în Vaslui: Doi traficanți de droguri reținuți în flagrant cu cocaină și bani

92654e981e69717e1090f88cf98b0b13 - News Moldova

Vaslui

Operațiune DIICOT în Vaslui: Doi traficanți de droguri reținuți în flagrant cu cocaină și bani


Doi bărbați din Vaslui au fost reținuți de procurorii DIICOT în urma unei operațiuni care a avut loc în zona Penny din municipiul Vaslui. Cei doi traficanți au fost prinși în flagrant cu 50 de grame de cocaină și o sumă importantă de bani, în valoare de 16.000 de lei și 50 de euro

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții domiciliare și au găsit în locuințele suspecților cantități de cocaină și canabis, un cântar de mare precizie și un grinder. Conform anchetei, cei doi bărbați au fost implicați în comercializarea repetată de droguri de risc și mare risc în județele Vaslui și Iași, în perioada martie-iulie 2023.

Următorul pas în procesul penal va fi sesizarea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă a traficanților pentru o perioadă de 30 de zile. Operațiunea a fost efectuată în colaborare cu polițiștii din cadrul SCCO Vaslui, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, cu suportul de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Este important de menționat că, pe toată durata procesului penal, inculpații vor beneficia de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală și vor avea prezumția de nevinovăție.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top