fbpx
Connect with us

Organizația PSD Vaslui, la un pas să fie EVACUATĂ din sediu din cauza datoriilor neachitate! Sediul filialei județene, la cârma căreia s-a aflat Dumitru BUZATU, a fost debranșat de la utilități

Organizația PSD Vaslui, la un pas să fie EVACUATĂ din sediu din cauza datoriilor neachitate! Sediul filialei județene, la cârma căreia s-a aflat Dumitru BUZATU, a fost debranșat de la utilități - News Moldova

Vaslui

Organizația PSD Vaslui, la un pas să fie EVACUATĂ din sediu din cauza datoriilor neachitate! Sediul filialei județene, la cârma căreia s-a aflat Dumitru BUZATU, a fost debranșat de la utilități

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Organizația municipală a PSD Vaslui a primit o notificare conform căreia trebuie să părăsească spațiul de funcționare, aflat în centrul municipiului, din cauza neplății unei datorii de peste 16.000 de lei reprezentând chiria pentru perioada mai – octombrie 2023

De asemenea, problemele au afectat și sediul organizației județene a PSD, care a fost deconectat de la utilități din cauza unor facturi restante de peste 20.000 de lei. Filiala județeană a fost condusă de fostul președinte al CJ, Dumitru Buzatu, care a fost reținut în septembrie de DNA după ce a fost prins în flagrant primind o mită de 1,25 milioane de lei.

Imaginile FLAGRANTULUI organizat de procurorii DNA pentru prinderea lui Dumitru BUZATU

Conform notificării de la SC GOSCOM SA Vaslui, în cazul neachitării, partidul ar trebui să elibereze spațiul până luni, 20 noiembrie.

Președintele organizației municipale a PSD Vaslui, Valeriu Caragață, afirmă că nu există posibilitatea evacuării și că se vor găsi soluții pentru rezolvarea situației în mod amiabil și conform legii.

„A fost o sincopă în desfășurarea activității noastre, dată fiind situația specială din ultimele luni”, a declarat Caragață pentru Agerpres.

El a subliniat importanța aplicării prevederilor Legii 14/2003 privind funcționarea partidelor politice, care indică o rezolvare rapidă a problemelor legate de funcționare în astfel de situații.

În contextul problemelor financiare, președintele interimar al PSD Vaslui, europarlamentarul Dragoș Benea, a cerut parlamentarilor social-democrați care folosesc birouri în sediul partidului să contribuie în mod egal la plata datoriilor restante.

Filiala județeană a PSD a fost condusă de Dumitru Buzatu, o figură proeminentă în partid, aflat în arest preventiv într-un dosar în care a fost surprins de DNA în septembrie, după ce a primit mită 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri din Cluj. Mita a fost legată de lucrări efectuate de firma omului de afaceri pe drumul strategic Bârlad – Laza – Codăeşti.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top