Connect with us

PLATFORMĂ pentru colectarea DEȘEURILOR provenite din CONSTRUCȚII, amenajată la BÂRLAD

Vaslui

PLATFORMĂ pentru colectarea DEȘEURILOR provenite din CONSTRUCȚII, amenajată la BÂRLAD

În municipiul BÂRLAD, a fost amenajată o platformă pentru colectarea deșeurilor provenite din construcții

Platforma este amenajată în perimetrul semnalizat din incinta „Oborului” (Bâlci), situat pe strada str. Căpitan Grigore Ignat. Începând de joi, 1 aprilie a.c., la platforma de pe strada str. Căpitan Grigore Ignat au putut fi aduse primele deșeuri de acest fel.

Accesul spre noul loc de depozitare este permis non-stop și se face pe poarta 2 a Oborului, atât de pe strada Căpitan Grigore Ignat, cât și de pe strada G. G. Ursu.

Potrivit reprezentanților Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor, atât persoanele fizice cât și cele juridice din municipiul Bârlad pot depozita, gratuit, în regie proprie, pământ, rezultat din excavări, sau deșeuri inerte, rezultate din construcții (moloz, mortar, pietriș, cărămizi, etc), în perimetrul semnalizat din incinta „Oborului” (Bâlci), situat pe strada str. Căpitan Grigore Ignat.

Bârlădenii care nu au posibilitatea de a-și transporta în regie proprie deșeurile, pot apela contra cost la serviciile SC CUP SA Bârlad

Persoanele fizice și juridice care nu au posibilitatea de a-și transporta în regie proprie deșeurile menționate, potrivit Hotărârii de Consiliul Local Municipal nr.167/25.06.2015, pot apela la serviciile SC CUP SA Bârlad.

Prețul pentru un metru cub de deșeuri este de 39,75 lei, fără TVA, în care sunt incluse operațiunile de încărcare, transport și depozitare în locul special amenajat. (Telefon: 0235.422.162 sau 0751.070.805  – responsabil colectare deșeuri vegetale și inerte, Gheciu Gheorghe).

Reamintim că, prin aceeași hotărâre de consiliu local, sunt stabilite și anumite sancțiuni pentru cei care nu se conformează, în special pentru persoanele juridice care au obligația, totodată, de a-și amenaja puncte separate de colectare.

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top