fbpx
Connect with us

VIDEO Președintele CJ Vaslui, Dumitru BUZATU, prins în flagrant în timp ce primea MITĂ 1.25 milioane de lei

dumitru buzatu bani 2dc0ebf694 - News Moldova

Vaslui

VIDEO Președintele CJ Vaslui, Dumitru BUZATU, prins în flagrant în timp ce primea MITĂ 1.25 milioane de lei


Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea mită în valoare de 1,25 milioane de lei

Conform rapoartelor provenite de la surse judiciare, Buzatu este acuzat că a acceptat o mită în valoare de 1,25 milioane de lei în schimbul acordării contractului pentru lucrările de construcție la drumul strategic Bârlad-Laza-Codaești (lotul 1-3).

În urma acestui eveniment, procurorii DNA au organizat vineri seară, 22 septembrie, o operațiune de flagrant, iar acum desfășoară percheziții la locuința lui Dumitru Buzatu, potrivit surselor din cadrul DNA.

News Moldova îți recomandă și ...   Hotărârea de prelungire a mandatului de arestare preventivă în cazul lui Dumitru Buzatu va fi rejudecată

perchezitii dumitru buzatu 2 - News Moldova

Fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, care ocupă funcția de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a declarat că nu are cunoștință despre acest incident. Cu toate acestea, la ora actuală, forțe de poliție și mascați se află la locuința lui Dumitru Buzatu din localitatea Mărășeni, comuna Zapodeni.

Reacția premierului CIOLACU

Imediat după dezvăluirea informației în presă, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a anunțat că va convoca în regim de urgență Biroul Politic Național al partidului în format online, cu scopul de a propune excluderea lui Dumitru Buzatu din PSD. Ciolacu a subliniat că nu tolerează actele de corupție în partid și a afirmat că, în timpul mandatului său, toleranța față de astfel de fapte este zero.

News Moldova îți recomandă și ...   Laboratorul de Radiologie din cadrul Spitalulului Județean Vaslui, dotat cu aparatură de ultimă generație

Dumitru Buzatu a avut o carieră politică îndelungată, inclusiv ca deputat și președinte al Consiliului Județean Vaslui din 2012. El a fost, de asemenea, membru al Parlamentului României în diferite legislaturi.

În plus, fiul său, Tudor Buzatu, a primit în 2022 o poziție importantă în Secretariatul General al Guvernului, numită de premierul de atunci, Nicolae Ciucă.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top