fbpx
Connect with us

Președintele Consiliului Județean VASLUI, Dumitru BUZATU: „Dotăm Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu aparatură de cel mai înalt nivel!”

Vaslui

Președintele Consiliului Județean VASLUI, Dumitru BUZATU: „Dotăm Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu aparatură de cel mai înalt nivel!”


Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui se află de o lungă perioadă de timp într-un amplu proces de modernizare

Actualele spații ale UPU sunt insuficiente, iar prin extinderea unității, care la o lună de zile de la debutul lucrărilor a fost realizat un procent de 7% din investiție, se urmărește asigurarea confortului atât pentru personalul medical, dar mai ales pentru pacienți.

„Dotăm spitalul cu aparatură de cel mai înalt nivel. De asemenea, suntem într-un proces de atragere de personal calificat de cel mai înalt nivel, pentru ca să nu punem în cauză acreditarea și serviciile medicale pe care le prestează în această unitate medicală cu care avem un raport de administrare”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

News Moldova îți recomandă și ...   Comisarii europeni Elisa Ferreira și Nicolas Schmit vizitează Regiunea Nord-Est cu ocazia lansării programelor naționale aferente Politicii de Coeziune 2021-2027

Un alt proiect derulat la SJU Vaslui este dotarea ambulatoriului, investiție finanțată prin intermediul Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

Obiectivul proiectului este dotarea unui număr de 23 cabinete medicale din structura ambulatoriului cu 197 echipamente medicale.

Prin intermediul proiectului vor fi cumpărate ecografe, tomografe, echipamente pentru secțiile de urologie, fizioterapie, electrocardiografe și altele, de care vor putea beneficia 67.000 de pacienți, consultați anual în cadrul ambulatoriului. Valoarea totală a proiectului este de 10.360.254 lei.

News Moldova îți recomandă și ...   INCENDIU de proportii la o locuință din Vaslui: trei masini si douã anexe au fost fãcute scrum. De la ce au pornit flăcările


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul economic regional

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top