fbpx
Connect with us

Proaspăt eliberat din închisoare pentru că și-a violat mama, un vasluian a primit o nouă pedeapsă după ce a abuzat sexual un vecin

barbat retinut - News Moldova

Vaslui

Proaspăt eliberat din închisoare pentru că și-a violat mama, un vasluian a primit o nouă pedeapsă după ce a abuzat sexual un vecin


 Un individ în vârstă de 47 de ani, din localitatea vasluiană Gugești, a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce și-a abuzat sexual unul dintre vecini. Agresorul ispășise deja o pedeapsă pentru că și-a violat mama

Agresorul fusese eliberat la începutul anului din închisoare, unde își ispășise  condamnarea pentru abuzul sexual asupra mamei sale în 2016.

Bărbatul a săvârșit o nouă infracțiune atunci când a pătruns ilegal în casa unui vecin și l-a abuzat sexual pe acesta în timpul nopții. Victima, fie din frică, fie din rușine, nu a dezvăluit incidentul timp de o săptămână, dar în cele din urmă a mărturisit totul mătușii sale.

News Moldova îți recomandă și ...   Scandal monstru într-o localitate din județul Vaslui: s-au tras focuri de avertisment

Femeia, îngrozită de detaliile auzite, a contactat imediat autoritățile. Agresorul a fost plasat în arest preventiv în luna mai, iar ieri, Judecătoria Huși l-a condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol.

Locuitorii din sat afirmă că judecătorii au acționat cu seriozitate, deoarece se temeau pentru suguranța personală în propria lor casă, în special bătrânii care locuiesc singuri, în timp ce Ștefan Ioan era în libertate.

Individul Ioan Ștefan, în vârstă de 47 de ani și originar din satul Gugești, comuna Boțești, a fost încarcerat din nou, iar instanța a emis rapid o hotărâre privind condamnarea sa în cazul violului comis asupra unui consătean.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat din Vaslui anchetat pentru trafic și introducere ilegală de droguri în țară

Aflat la scurt timp după eliberare, Ștefan Ioan a vizitat locuința victimei, știind că aceasta locuiește singură și este un om timid și retras. Individul l-a agresat fizic și sexual pe bărbat, care, din teamă sau rușine, nu a mărturisit incidentul timp de o săptămână. Mai târziu, victima a dezvăluit totul mătușii sale, care a contactat imediat Poliția.

Polițiștii și procurorul de caz au intervenit prompt, arestându-l pe agresor în data de 5 mai 2023. Conform hotărârii instanței de fond, acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

News Moldova îți recomandă și ...   Noi detalii în cazul tragediei din Mangalia: Loredana a relatat cu amănunte cum a provocat moartea Alinei

În prezent, inculpatul are la dispoziție 10 zile pentru a formula apel, însă este puțin probabil să obțină o pedeapsă mai blândă.

Deși tragedia a avut loc în urmă cu câțiva ani, mai precis în 2016, când individul și-a violat propria mamă, acest caz a avut un impact profund asupra comunității locale.

Femeia, afectată de suferință și rușine, a decedat în urma incidentului, iar rudele ei au suferit enorm.

Oamenii din sat susțin că judecătorii au acționat corect și sever, iar astfel de infracțiuni grave nu ar trebui să rămână nepedepsite.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top