Connect with us

Procurorii din VASLUI, percheziții în locuințele unor traficanți de droguri din IAȘI! Cinci indivizi, REȚINUȚI!

Vaslui

Procurorii din VASLUI, percheziții în locuințele unor traficanți de droguri din IAȘI! Cinci indivizi, REȚINUȚI!

Procurorii DIICOT Vaslui au reușit să anihileze o rețea de tranficanți de droguri de risc și mare risc, activi în județele Vaslui și Iași, își indivizii își făcuseră o adevărată piață de desfacere a stupefiantelor, de mai bine de un an de zile.

În data de 19 ianuarie 2022, procurorii însoțiți de mascați au descins în mai multe locații din Iași, unde aveau informații că se depozitează și se comercializează drogurile.

S-au făcut 15 percheziții domiciliare, iar descinderile au dat roade: procurorii au descoperit o cultură indoor de aproximativ 900 de grame de canabis și fragmente de plante de canabis, semințe de canabis, patru mini-cântare ceprezentau urme de cocaină și THC, opt grindere, unsprezece terminale mobile, opt cartele SIM, un card de memorie, componente ale instalației destinate culturii indoor, sume de bani și alte bunuri de interes operativ.

Rețeaua era în atenția procurorilor de o perioadă de timp, existând informații că indivizii își făcuseră o afacere extinsă în județele Vaslui și Iași. Cel puțin un an de zile, spun procurorii, indivizii organizați în această rețea s-au ocupat de procurare, depozitare și comercializare de cannabis sau partile de ecstasy, către clienți din cele două județe.

”În urma probatoriului administrat, procurorul DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui a dispus mnăsura reținerii pentru 24 de ore a cinci bărbați cu vârste între 32 și 55 de ani, toți din municipiul Iași, urmând ca aceștia sâ fie prezentați Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă, au comunicat reprezentații DIICOT Vaslui. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vaslui

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top