Connect with us

PROIECȚIE de film CEHĂ în acest weekend la BÂRLAD

Vaslui

PROIECȚIE de film CEHĂ în acest weekend la BÂRLAD

Sfârșit de weekend cu film pentru locuitorii din Bârlad 

Duminică, 12 SEPTEMBRIE, de la ora 12,00, bârlădenii sunt așteptați la sediul central al muzeului Vasile Pârvan din Bârlad, unde va putea fi urmărită prima din cele 8 proiecții propuse, pentru acest an, respectiv producția cehă KIRUNA – O LUME COMPLET NOUĂ.

Participanții vor urmări o proiecție în care orașul minier suedez Kiruna, va fi mutat la 3 km spre est. Noul oraș Kiruna va fi o societate cu mult mai progresivă și mai bună în viitor. Se poate însă să proiectezi o lume ideală? În decorul unui oraș în mutare, cetățenii din noul oraș Kiruna se confruntă cu propriile frământări

KineDok este un program unic în Europa prin amploarea sa, desfășurându-se concomitent în 7 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Polonia, Bulgaria şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film. Tările participante contribuie cu cele mai interesante documentare, care rulează apoi în sute de locații din toate cele 7 ţări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top