fbpx
Connect with us

PSD Vaslui a scăpat de EVACUARE!

Cum a sustinut Ciolacu familia baronului PSD de Vaslui Buzatu - News Moldova

Vaslui

PSD Vaslui a scăpat de EVACUARE!


Organizația Municipală a PSD Vaslui și-a recunoscut obligațiile financiare pentru sediu și, începând de luni dimineața, a început să plătească o parte din acestea

Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan, a efectuat o plată inițială de 5.000 de lei la casieria GOSCOM.

Vicele CJ Vaslui și conducerea GOSCOM Vaslui au convenit să stabilească un plan de rambursare a datoriei. Astfel, în următoarele două săptămâni, vor fi plăți de câte 5.000 de lei, iar în a treia săptămână se va achita restul de 1.065 de lei, astfel stingându-se datoria. S-a ajuns aproape de evacuare întrucât Organizația Municipală a PSD Vaslui a neglijat să plătească chiria pe parcursul ultimelor șase luni. Acest spațiu este proprietatea GOSCOM, o societate aflată în subordinea Primăriei Vaslui.

În trecutul recent, chiria plătită de oamenii lui Buzatu era de doar 150 de lei lunar, deși vorbim despre un spațiu situat în inima orașului. Anul trecut, conducerea societății a majorat valoarea chiriei aproape de nivelul pieței, ajungând la 2.700 de lei pe lună. Însă, în ultimele șase luni, social-democrații au neglijat să-și onoreze datoriile, acumulând astfel o sumă restantă considerabilă, de peste 16.095 de lei, ceea ce a determinat GOSCOM să trimită formațiunii politice o somație de evacuare.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top