fbpx
Connect with us

Scene de groază într-o comună din județul Vaslui: Doi bărbați au SECHESTRAT un licean, l-au BĂTUT și au vrut să îi STRIVEASCĂ DEGETELE CU UN CIOCAN

Scene de groază într-o comună din județul Vaslui: Doi bărbați au SECHESTRAT un licean, l-au BĂTUT și au vrut să îi STRIVEASCĂ DEGETELE CU UN CIOCAN - News Moldova

Vaslui

Scene de groază într-o comună din județul Vaslui: Doi bărbați au SECHESTRAT un licean, l-au BĂTUT și au vrut să îi STRIVEASCĂ DEGETELE CU UN CIOCAN

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un adolescent în vârstă de 18 ani, elev la un liceu din Huși și originar din comuna Pădureni, a trăit o experiență terifiantă în noaptea de 7 spre 8 septembrie. Doi dintre vecinii săi, unul de 18 ani și celălalt de 34 de ani, au pus la cale un plan de răzbunare împotriva lui, sub o aparență de prietenie

Victima, fără a bănui ceea ce îi va rezerva noaptea, a ajuns la miezul nopții cu mașina sa în curtea casei bărbatului de 34 de ani, care îl rugase să îl aducă acasă de la Huși.

Acolo, însă, acest individ și complicele său s-au năpustit asupra băiatului, i-au luat cheile mașinii și l-au tras în interiorul locuinței.

Într-un act de brutalitate extremă, au început să îl agreseze fizic și să îl amenințe cu moartea și mutilarea.

Victima a avut norocul să reușească să trimită un mesaj de disperare unui prieten, rugându-l să sune de urgență la Poliție.

După două ore de coșmar, în care agresorii au continuat să îl lovească nemilos, tânărul a fost salvat în ultimul moment de tatăl său și de polițiști, care au sosit la fața locului.

Cei doi agresori se pregăteau să îi stâlcească degetele cu un ciocan când au fost întrerupți. De menționat că în casa în care s-a petrecut această atrocitate se afla și soția individului de 34 de ani, precum și copilul lor în vârstă de 4 ani.

Cu toate acestea, femeia a fost martoră la actele violente și a rămas nepăsătoare.

Autoritățile au reacționat rapid la apelul de urgență și i-au reținut pe cei doi agresori. Bărbatul de 34 de ani a fost arestat preventiv, în timp ce tânărul de 18 ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Inițial, conflictul dintre victima adolescentă și agresorul de 18 ani a pornit de la un schimb de mesaje, iar pe 7 septembrie, aceștia s-au implicat într-o altercație.

Supărat că a fost învins în această confruntare, agresorul de 18 ani a pus la cale planul de bătaie împreună cu complicele său, care a implicat ademenirea victimei în cursa sa pentru a-i aplica o pedeapsă brutală.

Evenimentul a condus la deschiderea unui dosar penal împotriva lor pentru săvârșirea infracțiunilor de „loviri și alte violențe” și „lipsire de libertate în mod ilegal.”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top