fbpx
Connect with us

Tânăra din Valui care și-a UCIS cea mai bună prietenă încearcă să-și schimbe declarațiile, invocând LEGITIMA APARARE

3 2 - News Moldova

Vaslui

Tânăra din Valui care și-a UCIS cea mai bună prietenă încearcă să-și schimbe declarațiile, invocând LEGITIMA APARARE


Au ieșit la iveală noi informații în cazul Alinei Ciobanu, tânăra ucisă de către cea mai bună prietenă în Mangalia

Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei, încearcă să-și schimbe declarațiile pentru a-și servi interesele personale.

Inițial, tânăra a susținut că a înjunghiat-o pe Alina doar o dată, în gât, dar recent a pretins că ar mai fi fost vrba despre o lovitură, de data aceasta în umăr, invocând o presupusă “legitimă apărare”.

News Moldova îți recomandă și ...   Două medalii de aur și una de argint pentru reprezentantele județului Vaslui la Campionatul Balcanic de Canotaj

Avocatul Florin Răican, care reprezintă familia Alinei Ciobanu în instanță, a declarat că această încercare de modificare a declarațiilor pare să fie influențată de consiliere legală, iar argumentul de “legitimă apărare” este contestat, deoarece nu pare să se potrivească cu circumstanțele crimei.

El a subliniat că până acum nu s-a efectuat o reconstituire a evenimentelor, iar insistența procurorilor în a obține o corectă recunoaștere a faptei este crucială pentru asigurarea adevărului.

40 de zile de la moartea Alinei, tânăra din Vaslui ucisă de cea mai bună prietenă

Familia Alinei Ciobanu este în continuare determinată să facă tot ce este necesar pentru ca Loredana să fie pedepsită în conform legii.

News Moldova îți recomandă și ...   Tribunalul Vaslui a decis prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru Dumitru BUZATU, cercetat pentru LUARE DE MITĂ

Ei speră că autoritățile vor face o investigație riguroasă pentru a stabili adevărul și pentru a face dreptate memoriei Alinei.

În prezent, Loredana Atănăsoaie urmează să fie prezentată în fața instanței cu o cerere de prelungir a arestului preventiv cu 30 de zile.

Avocatul Răican a subliniat că există semne de întrebare semnificative cu privire la aspecte ale cazului, cum ar fi posibilitatea ca alte persoane să fi fost implicate în crimă, dar aceste aspecte necesită clarificare.

News Moldova îți recomandă și ...   Au început lucrările la Teatrul de Vară de la Huși. Valoarea totală a proiectului se ridică la 2.605.213,18 lei

De asemenea, el a menționat că imaginile de supraveghere din ziua crimei prezintă lacune și nu oferă o imagine completă a evenimentelor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top