fbpx
Connect with us

Tânăra din Vaslui care și-a UCIS cea mai bună prietenă, condamnată la 15 ani de ÎNCHISOARE

Tânăra din Vaslui care și-a UCIS cea mai bună prietenă, condamnată la 15 ani de ÎNCHISOARE - News Moldova

Vaslui

Tânăra din Vaslui care și-a UCIS cea mai bună prietenă, condamnată la 15 ani de ÎNCHISOARE

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Tribunalul Constanța a dat verdictul în cazul crimei de la Mangalia, stabilind o condamnare severă pentru Loredana Atănăsoaie, găsită vinovată pentru uciderea prietenei sale, Alina Ciobanu

Atănăsoaie a primit o sentință principală de 12 ani și șase luni de închisoare pentru crimă, iar această pedeapsă a fost extinsă cu alți ani pentru infracțiunile adiționale comise în legătură cu faptele sale.

Pe lângă condamnarea principală, instanța a decis să adauge pedepse suplimentare pentru alte activități ilegale în legătură cu fapta principală: furt calificat, efectuare de operațiuni financiare frauduloase și acces ilegal la un sistem informatic. Aceste pedepse au fost contopite, rezultând o condamnare totală de 15 ani și trei luni de închisoare pentru Loredana Atănăsoaie.

De asemenea, Tribunalul a hotărât că Atănăsoaie trebuie să plătească daune morale considerabile mamei victimei, în valoare de 75.000 de euro, precum și cheltuieli judiciare în sumă de 3.000 de lei către stat.

Avocatul Adrian Cuculis, reprezentând familia victimei, a comentat hotărârea instanței, exprimând că aceasta s-a orientat către un minim de pedeapsă. Cuculis a subliniat că familia va lua în considerare posibilitatea de a face apel împotriva deciziei sau de a o accepta, în funcție de dorințele lor.

Hotărârea Tribunalului Constanța nu este definitivă și poate fi contestată în termen de zece zile de la comunicare, deschizând astfel calea pentru eventuale modificări sau apeluri ulterioare în acest caz controversat.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top