fbpx
Connect with us

Tânăra din Vaslui care și-a UCIS și DESFIGURAT cea mai bună prietenă, plasată în arest preventiv pentru 30 de zile

crima in mangalia 1 - News Moldova

Vaslui

Tânăra din Vaslui care și-a UCIS și DESFIGURAT cea mai bună prietenă, plasată în arest preventiv pentru 30 de zile


Tânăra de 18 ani, din localitatea vasluiană Cozmești, suspectată că și-ar fi ucis prietena și că i-ar fi abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile

Autoritățile judiciare din Constanța au hotărât să o plaseze în detenție preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în conformitate cu acuzația de omor.

„În baza art. 226 Cod de Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu privire la inculpata Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 223 alin. 2 Cod de Procedură Penală, dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 07.08.2023 şi până la data de 05.09.2023, inclusiv, a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin.1 Cod Penal. În temeiul art. 230 din Codul de Procedură Penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpata Atănăsoaie Loredana-Ionela. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”,  este hotărârea pe scurt a magistraților Tribunalului Constanța.

Alina, fata din Vaslui găsită moartă și desfigurată de cea mai bună prietenă, venise la mare pentru a lucra pe perioada verii

Cele două adolescente au plecat de la domiciliu și s-au îndreptat către litoral, unde au găsit locuri de muncă ca personal de curățenie la un hotel din stațiunea Saturn.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Lucian BRANIȘTE și Cătălin-Emil MÎNDRU, Viceprimarii județului VASLUI

În urma unui conflict declanșat de faptul că una dintre ele își înșela partenerul și îi cerea celeilalte să o acopere, , tensiunile au escaladat și au dus la o altercație serioasă. Într-un moment de furie, Loredana a cedat și a atacat-o pe Alina, tăindu-i gâtul.

În încercarea de a șterge orice urmă de identificare, Loredana a mutilat trupul victimei, după care a introdus cadavrul într-o valiză și a transportat-l cu un taxi până într-un parc din Mangalia, unde l-a abandonat sub o bancă.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat din Vaslui a dat foc casei familiei după ce soția a obținut un ordin de protecție împotriva lui

Corpul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit în dimineața zilei de 6 august de către un bărbat care intenționa să meargă la pescuit și se afla în apropiere.

„Pe la cinci şi un sfert, mă duceam la pescuit şi trecând pe aici, că stau aproape, am crezut iniţial că este un câine. Când am văzut că este o fiinţă umană, am încercat să o trezesc. Am dat să o trezesc, nu a mişcat deloc. Am cerut ajutor la doi băieţi din parcare, eram speriat. (…) Au sunat la Poliţie, a venit repede Salvarea. Fata era chircită sub bancă. (…) Era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă…, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături. (…) Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii, nu umblă nimeni pe aici”, a declarat bărbatul jurnaliştilor din presa locală.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Nelu TĂTARU, deputat PNL de VASLUI

 

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top