fbpx
Connect with us

Tragedie la Vaslui: O fetiță a murit, după o arsură aparent banală

Screenshot 16 e1692965690140 - News Moldova

Vaslui

Tragedie la Vaslui: O fetiță a murit, după o arsură aparent banală


O dramă sfâșietoare a avut loc în comuna Ferești din județul Vaslui, unde copilă de doar un an și-a pierdut viața în urma unei arsuri minore suferite în zona obrazului, după ce a vărsat accidental ceai fierbinte pe ea

Ceea ce părea o situație aparent minoră s-a transformat într-un coșmar pentru familia Chiratcu.

Beatrice-Gabriela, așa cum se numea copila, a fost dusă de urgență la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au constatat arsura de gradul II-III pe o suprafață de 6,9% din corp, însă aproape de zona ochiului, fapt care a determinat decizia de a o transfera la Spitalul de Copii Iași, secția Arși, pentru tratament specializat.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele CJ Vaslui, REȚINUT de procurorii DNA! BUZATU, prins în flagrant când primea 1,25 milioane de lei mită

Din nefericire, situația s-a înrăutățit rapid, iar copila a ajuns în secția de terapie intensivă a spitalului. Cu toate eforturile medicilor, viața micuței Beatrice s-a stins, lăsând în urmă durere și întrebări fără răspuns.

Părinții copilei sunt devastati de această pierdere și căută răspunsuri în privința cauzelor care au dus la moartea fiicei lor.

Certificatul medico-legal preliminar indică coagularea intravasculară diseminată drept cauză principală a morții, o complicație gravă care poate apărea în circumstanțe specifice, cum ar fi arsurile sau transfuziile de sânge cu grupă incompatibilă.

News Moldova îți recomandă și ...   Mobilizare a Serviciului de Ambulanță Vaslui, pentru a salva un bărbat prins sub un mal de pământ

Totuși, cauza exactă urmează să fie stabilită de către medicii legiști.

Ancheta poliției este în plină desfășurare pentru a elucida circumstanțele exacte ale tragediei.

Părinții au fost audiați, iar rezultatele necropsiei vor contribui la aflarea adevărului. Unitatea medicală din Iași nu a inițiat o anchetă internă, iar conducerea spitalului a declarat că starea copilei s-a agravat brusc, fără a putea identifica o cauză precisă.

Între timp, comunitatea locală și oamenii din jur sunt alături de familia Chiratcu în aceste momente extrem de dificile.

News Moldova îți recomandă și ...   Două medalii de aur și una de argint pentru reprezentantele județului Vaslui la Campionatul Balcanic de Canotaj


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top