fbpx
Connect with us

Un barbat a fost mușcat de un tigru, după ce l-ar fi provocat, la Grădina Zoologică din Bârlad!

tigru barlad - News Moldova

Vaslui

Un barbat a fost mușcat de un tigru, după ce l-ar fi provocat, la Grădina Zoologică din Bârlad!


Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost a fost mușcat duminică de un tigru, după ce a băgat piciorul în cușcă, la Grădina Zoologică din Bârlad.

Bărbatul, originar din satul Perieni, a sărit pe panoul de avertizare atârnat de un lanț metalic gros, iar de acolo s-a urcat efectiv pe cușca sălbăticiunii, la circa 1,5 metri înălțime, unde a fost apucat cu ghearele de tigru și zgâriat serios. Puțin a lipsit ca vizitatorul Parcului Zoo să devină prânzul sălbăticiunii.

„În toată existența Grădinii Zoologice din Bârlad, nu s-a mai întamplat niciodata până acum ca o persoană să urce pe voliera unui animal”, a declarat Adrian Cărăbăț, directorul Zoo Bârlad.

News Moldova îți recomandă și ...   O vârstnică de 67 de ani din Vaslui a fost tâlhărită, violată și bătută de trei tineri necunoscuți

„Pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi depăşit zona de siguranţă a curţii în care se afla un tigru bengalez, s-ar fi urcat pe gardul cuştii şi ar fi băgat piciorul stâng printre gratiile cuştii pentru a lovi tigrul. Bărbatul ar fi fost prins cu ghearele de gleznă de către femela tigru aflată în cuşcă şi muşcat în zona labei piciorului, fiindu-i provocate leziuni la nivelul gleznei stângi”, a precizat și purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

News Moldova îți recomandă și ...   Un tânăr de 22 de ani din Vaslui, arestat după ce a furat din locuinţe peste 50.000 lei!

Echipele medicale au comunicat că victima prezintă o plagă și o fractură deschisă la nivelul gleznei stângi. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Bârlad.

“În Bârlad, la Grădina Zoologică, un bărbat a suferit o plagă de membru inferior, prin muşcătură de tigru. A fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 de la Staţia Bârlad. Victima tigrului era vizitator”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Atât autoritățile, cât și reprezentanții Grădinii Zoologice, intenționează să demareze o investigație în scopul stabilirii circumstanțelor în care a avut loc acest incident.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat din Vaslui a pierit într-un accident provocat de o șoferiță iresponsabilă

Nu este pentru prima dată când are loc un astfel de incident. în cadrul Grădinii Zoologice din Bârlad. În 2018, a avut loc un alt incident în care o adolescentă în vârstă de 17 ani din Vinderei, județul Vaslui, împreună cu prietenul ei, un tânăr din județul Suceava, au fost atacați și mușcați de un urs, în cadrul aceleiași grădini zoologice.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top