fbpx
Connect with us

Un bărbat de 44 de ani din Bârlad a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual trei băieți minori

1 - News Moldova

Vaslui

Un bărbat de 44 de ani din Bârlad a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual trei băieți minori


Un copil în vârstă de 9 ani din Bârlad a fost supus unui abuz sexual. După ce micuţul a povestit mamei sale despre această experienţă traumatizantă, aceasta a contactat imediat autorităţile

Suspectul bârlădean, în vârstă de 44 de ani, Gheorghe Tosu, a fost arestat preventiv şi supus unei anchete în urma căreia a fost descoperit că acesta nu a avut doar o victimă, fiind vorba şi despre alţi doi minori, tot din Bârlad, care au fost agresaţi sexual de acelaşi individ.

Gheorghe Tosu a fost reţinut din data de 3 august şi se află acum în arest, în timp ce autorităţile efectuează cercetări, urmând să fie condamnat la ani grei de închisoare.

News Moldova îți recomandă și ...   Un polițist de 23 de ani din Vaslui a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive

Judecătorul de la Bârlad responsabil de caz a decis să prelungească arestarea preventivă a lui Gheorghe Tosu cu încă 30 de zile.

Incidentul a fost semnalat la data de 1 august, când o femeie în vârstă de 38 de ani a contactat Secţia 3 de Poliţie Rurală Bârlad pentru a raporta că fiul său în vârstă de 9 ani a fost victima unui abuz sexual. În sesizarea ei, a fost menţionat şi un presupus agresor, un bărbat de 44 de ani, numit Gheorghe Tosu.

„Ca urmare a cercetãrilor efectuate, au mai fost identificati încã doi minori care ar fi fost victimele unor abuzuri sexuale, sãvârsite de acelasi prezumtiv autor. La data de 3 august, fatã de bãrbatul de 44 de ani a fost dispusã mãsura retinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecãtoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, instanta dispunând mãsura arestãrii preventive pe o perioadã de 30 zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii Sectiei 3 Politiei Ruralã Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de agresiune sexualã, în formã continuatã”, a precizat inspectorul principal de politie Bogdan Gheorghiță, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

News Moldova îți recomandă și ...   Localități vasluiene, rămase fără energie electrică în contextul viscolului și ninsorilor abundente

Ieri, 25 septembrie, Gheorghe Tosu a primit o prelungire cu 30 de zile perioada de arest preventiv.

„Admite propunerea formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad si, în consecintã prelungeste durata mãsurii arestãrii preventive a inculpatului: -TOSU GHEORGHE, pentru sãvârsirea infractiunilor de: agresiune sexualã ( douã acte materiale); agresiune sexualã ( douã acte materiale);  agresiune sexualã, pentru o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 02.10.2023 pânã la data de 31.10.2023, inclusiv”, a precizat în sentintã judecãtorul bârlãdean.

News Moldova îți recomandă și ...   Copilă de 14 ani din Vaslui, transportată de urgență la spitalul din Iași după ce a fost lovită de o mașină


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top