fbpx
Connect with us

Un bărbat din Vaslui a pierit într-un accident provocat de o șoferiță iresponsabilă

lucian copilu acident sss e1693375058562 - News Moldova

Vaslui

Un bărbat din Vaslui a pierit într-un accident provocat de o șoferiță iresponsabilă


Tragedia survenită în urma unui accident de mașină, în care o șoferiță iresponsabilă a intrat pe contrasens, a avut consecințe devastatoare pentru familia unei victime, un bărbat de 48 de ani din localitatea vasluiană Puțu Olarului

Bărbatul era un sprijin esențial pentru soția sa, care suferea de o boală gravă și era imobilizată la pat, și pentru copiii săi aflați la facultate. Lucian Copilu, așa cum era cunoscut, era admirat pentru devotamentul său, întrucât își dedica viața îngrijirii familiei, muncind intens ca instalator pentru a susține financiar soția bolnavă și pentru a-și sprijini copiii la studii, relatează Vremea Nouă.

News Moldova îți recomandă și ...   Noi detalii în cazul femeii de 67 de ani din Vaslui, care a fost tâlhărită și violată de 3 tineri

Accidentul tragic a avut loc duminică pe drumul către localitatea Băcani, în zona Simila (Zorleni), când mașina condusă de Lucian a fost lovită în plin de o șoferiță inconștientă care a pătruns pe contrasens.

În urma impactului, Lucian a pierit, iar doi dintre copiii șoferiței au fost răniți și transportați la spital.

Lucian și Lăcrămioara s-au căsătorit în 1998 și au luptat împreună cu multă dragoste și devotament în fața provocărilor vieții. Boala Lăcrămioarei a evoluat treptat, însă Lucian a fost alături de ea, îngrijind-o și sprijinind-o.

News Moldova îți recomandă și ...   Județul Vaslui implementează în prezent zece proiecte europene în valoare de aproximativ 300 milioane de lei

Tragedia nu a afectat doar familia îndoliată, ci întreaga comunitate din satul Puțu Olarului, care a cunoscut și apreciat sacrificiul și optimismul lui Lucian.

Această poveste sfâșietoare arată cât de fragilă poate fi viața și cât de mult poate influența acțiunile iresponsabile ale unei persoane într-un moment fatal. Familia lui Lucian Copilu a fost nevoită să înfrunte o durere insuportabilă și să continue în ciuda pierderii lor grele.

News Moldova îți recomandă și ...   Un barbat a fost mușcat de un tigru, după ce l-ar fi provocat, la Grădina Zoologică din Bârlad!


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top