fbpx
Connect with us

Un bărbat din Vaslui și-a omorât unchiul, l-a pus într-un sicriu și l-a dus la poarta preotului din sat

55 - News Moldova

Vaslui

Un bărbat din Vaslui și-a omorât unchiul, l-a pus într-un sicriu și l-a dus la poarta preotului din sat


Un bărbat în vârstă de 67 de ani din comuna Micleşti a fost plasat în arest preventiv, acuzat de uciderea unchiului său în vârstă de 83 de ani

Conform relatărilor, tragedia a izbucnit într-un moment de furie, când bărbatul de 67 de ani l-a strangulat pe unchiul său. După ce a realizat că acesta a murit în urma agresiunii, a decis să ascundă cadavrul într-un sicriu și să-l transporte într-un utilaj agricol către casa preotului din localitate.

News Moldova îți recomandă și ...   Tentativă de omor în urma unui conflict financiar: Bârlădean condamnat la 7 ani de închisoare

În timpul călătoriei, bărbatul a fost observat de câțiva tineri care au filmat scenele cu sicriul pe mașină și au distribuit imaginile pe rețelele sociale.

La destinație, suspectul a solicitat preotului să îngroape cadavrul, afirmând că unchiul său a murit brusc. Cu toate acestea, preotul a refuzat să îndeplinească această cerință, ceea ce a dus la implicarea autorităților.

„Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, cu privire la decesul unui bărbat, în varstă de 83 ani, din localitatea/comuna Miclești, județul Vaslui. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

Ulterior, în urma constatărilor preliminare emise de către Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, întrucât în cauză s-au pus în evidență săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, dosarul penal a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 67 de ani, din Miclești, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, instanța dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

News Moldova îți recomandă și ...   Imaginile FLAGRANTULUI organizat de procurorii DNA pentru prinderea lui Dumitru BUZATU


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top