fbpx
Connect with us

Un polițist de 23 de ani din Vaslui a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive

Un polițist de 23 de ani din Vaslui a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive - News Moldova

Vaslui

Un polițist de 23 de ani din Vaslui a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un agent de poliție în vârstă de 23 de ani, care lucrează pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive

Acesta a fost identificat de colegii săi de la Serviciul Rutier în timp ce desfășurau o operațiune pentru depistarea șoferilor aflați sub influența substanțelor psihoactive.

El a fost oprit pentru control pe Drumul Național 15D luni după-amiaza. Motocicleta pe care o conducea era înmatriculată provizoriu în municipiul București.

Potrivit oficialilor IPJ Vaslui, în urma testelor efectuate cu aparatul drugtest, s-a constatat că individul avea în organism două substanțe psihoactive, fără a specifica la ce substanțe s-a referit testul pozitiv.

Polițistul, originar din municipiul Pitești, județul Argeș, a fost dus la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările vor fi efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top