fbpx
Connect with us

Un polițist de 23 de ani din Vaslui a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive

59 1 e1695189779741 - News Moldova

Vaslui

Un polițist de 23 de ani din Vaslui a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive


Un agent de poliție în vârstă de 23 de ani, care lucrează pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, a fost surprins conducând o motocicletă sub influența substanțelor psihoactive

Acesta a fost identificat de colegii săi de la Serviciul Rutier în timp ce desfășurau o operațiune pentru depistarea șoferilor aflați sub influența substanțelor psihoactive.

El a fost oprit pentru control pe Drumul Național 15D luni după-amiaza. Motocicleta pe care o conducea era înmatriculată provizoriu în municipiul București.

News Moldova îți recomandă și ...   289,4 milioane de lei, alocați extinderii și modernizării drumurilor comunale și strategice din județul Vaslui

Potrivit oficialilor IPJ Vaslui, în urma testelor efectuate cu aparatul drugtest, s-a constatat că individul avea în organism două substanțe psihoactive, fără a specifica la ce substanțe s-a referit testul pozitiv.

Polițistul, originar din municipiul Pitești, județul Argeș, a fost dus la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările vor fi efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat în vârstă de 51 de ani a agresat un copil de 14 ani cu lovituri de pumn și picior pe un teren de sport din Pădureni


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top