fbpx
Connect with us

Un septuagenar din București a provocat un ACCIDENT MORTAL în Vaslui. Făptașul a părăsit locul accidetului

politia st 3 scaled 1 scaled - News Moldova

Vaslui

Un septuagenar din București a provocat un ACCIDENT MORTAL în Vaslui. Făptașul a părăsit locul accidetului


Un șofer din București care este acuzat că a lovit mortal un bărbat și apoi a părăsit locul accidentului a fost reținut de către polițiști, conform anunțului făcut joi de către Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui

În baza probatoriului adunat, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui l-au reținut pe șofer pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare de către polițiștii rutieri din Vaslui sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu scopul de a stabili și demonstra întreaga activitate infracțională a șoferului, sub aspectul presupusei săvârșiri a infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, au informat reprezentanții IPJ Vaslui.

Miercuri, a fost descoperit un bărbat decedat pe marginea DN 24, iar investigațiile poliției au dezvăluit că acesta a fost lovit de un șofer din București, care ulterior a părăsit locul accidentului.

Bărbatul decedat a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Muntenii de Jos. Acesta ar fi fost pieton și ar fi fost lovit de un autoturism înmatriculat în București, condus de un alt bărbat de 72 de ani, tot din București, care se deplasa de la Crasna spre Vaslui. Șoferul autoturismului a părăsit locul accidentului fără să notifice autoritățile, dar a fost ulterior identificat și reținut de către polițiști în municipiul Vaslui. Acesta a fost supus testării alcoolscopice și a fost verificat cu aparatul Drugtest, iar rezultatele au fost negative, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top