fbpx
Connect with us

Un vasluian și cei patru fii ai săi, ARESTAȚI pentru agresarea și sechestrarea unei persoane

batausi tatal si 3 fii - News Moldova

Vaslui

Un vasluian și cei patru fii ai săi, ARESTAȚI pentru agresarea și sechestrarea unei persoane


Patru indivizi din comuna Puiești din județul Vaslui, respectiv un tată și cei trei fii ai săi, au fost plasați în arest preventiv sub acuzația de comitere a infracțiunilor de vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal

Potrivit informațiilor, cei patru indivizi au agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit leziuni grave și a necesitat îngrijiri medicale timp de 60 de zile. Cu toate acestea, oameni din Iana au furnizat informații conform cărora victima nu ar fi fost în pat, așa cum era de așteptat, în data de 25 martie, ci ar fi fost prezent într-un bar din Hălărești, dansând și oferind băuturi prietenilor.

Polițiștii Secției 8 Poliției Rurală Iana au probat  activitatea infracțională  a patru bărbați din localitatea Gâlțești, comuna Puiești,  Ionel, Cătălin, Costel  și Adrian Valentin Mătrăgună, acuzați de vătămare corporală și lipsire de libertate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 22 martie a.c., în jurul orei 20.30, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 66 de ani, ar fi agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Hălărești, comuna Iana.

La un moment dat, prezumtivii autori l-ar fi  lipsit de libertate in mod ilegal pe bărbat,  legandu-l și punându-l  în imposibilitatea de a se deplasa, timp de aproximativ cinci minute. „În urma incidentului, victima ar fi suferit vătămări corporale, cauzate prin lovire de către persoanele cercetate, ce vor necesita un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 29 martie a.c., în baza probatoriului  administrat, polițiștii i-au reținut pe cei patru bărbați, pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a admis solicitarea și a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților”, a precizat Mălina Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Toți cei 4 inculpați, care au primit deja mandatul de arestare începând cu data de 30.03.a.c. și până la data de 28.04.a.c., inclusiv, au făcut apel la Tribunalul Vaslui, contestând decizia Judecătoriei Bârlad.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top