fbpx
Connect with us

Viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian BRANIȘTE, și-a anunțat candidatura pentru functia de primar din partea PSD

Viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian BRANIȘTE, și-a anunțat candidatura pentru functia de primar din partea PSD - News Moldova

Vaslui

Viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian BRANIȘTE, și-a anunțat candidatura pentru functia de primar din partea PSD

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian Braniște, și-a anunțat aderarea la Partidul Social Democrat (PSD) dar și intenția de a candida pentru funcția de primar

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul PSD Vaslui.

Braniste a menționat că decizia de a se alătura PSD și de a-și anunța candidatura pentru funcția de primar a fost luată în urma unei evaluări atente a situației politice și a dorinței sale de a continua să servească comunitatea.

În cadrul conferinței de presă, viceprimarul a subliniat importanța muncii depuse în mandatul său anterior și a relației strânse cu cetățenii municipiului Vaslui, care l-au încurajat să își asume această nouă provocare politică.

„Dragi vasluieni, mi-am propus să vă țin la curent cu ceea ce înseamna activitatea mea politică, motiv pentru care vă anunț că miercuri am semnat adeziunea la Partidul Social Democrat.

În cadrul ședinței, noii mei colegi de partid au votat, în unanimitate, candidatura mea la funcția de primar al muncipiului Vaslui, iar pentru asta le mulțumesc, din nou, pentru încrederea acordată.
Așa cum am declarat și în cadrul conferinței de presă care a avut loc după ședință, cred că munca pe care am depus-o în acest mandat și contactul permanent cu cetățenii m-au adus în această onorantă poziție. Sondajul pe care Partidul Social Democrat l-a făcut și în care am fost inclus a arătat că mulți vasluieni au încredere în mine. Rezultatul sondajului mă bucură, însă eu sper ca cel mai bun rezultat să îl obținem, împreună, pe 9 iunie! Vă mulțumesc!”, a transmis vuceprimarul municipiului Vaslui, Lucian Braniște.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vaslui

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top