fbpx
Connect with us

O mașină cu numere de Suceava s-a răsturnat în urma unui accident la Lețcani, Iași. Două persoane au fost rănite

O mașină cu numere de Suceava s-a răsturnat în urma unui accident la Lețcani, Iași. Două persoane au fost rănite - News Moldova

Iasi

O mașină cu numere de Suceava s-a răsturnat în urma unui accident la Lețcani, Iași. Două persoane au fost rănite

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Șoferul și pasagerul unei mașini VW Passat gri cu numere de Suceava au suferit răni grave joi după-amiază într-un accident care a avut loc în județul Iași, la ieșirea din Lețcani spre Podu Iloaiei. Trei autoturisme s-au ciocnit, iar vehiculul din Suceava s-a răsturnat.

Pasagerii mașinii cu numere de înmatriculare de Suceava, un bărbat în vârstă de 70 de ani și o femeie în vârstă de 58 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În plus, o ambulanță din Suceava, care transporta un pacient, a oprit la locul accidentului pentru a acorda asistență.

„În autoturismul răsturnat se aflau două persoane, un bărbat 70 de ani, preluat de TIM, și o femeie de 58 de ani, preluată de 1 ambulanță EPA. În cel de-al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost preluat de un alt echipaj EPA. Cea de-a treia victimă, conducătorul celui de-al treilea autoturism, nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Iași.

„La sosirea echipajelor de intervenție la locul solicitării erau 3 autoturisme (unul din Iași, unul din Suceava și unul din Botoșani) implicate în evenimentul rutier, cu 3 victime asistate medical la fața locului. Nu sunt victime încarcerate”, a mai precizat ISU Iași.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers în urma unui accident.

Inițial, apelul la numărul de urgență 112 a indicat prezența a trei victime conștiente, care au ieșit din autoturisme, și a unei victime încarcerate, care era inconștientă.

Echipele de salvare au intervenit cu mijloace adecvate, inclusiv o autospecială de intervenție și stingere echipată cu apă și spumă, cu capacitate de descarcerare și acordare a primului ajutor, o autospecială de descarcerare, un echipaj medical de urgență (TIM), trei echipaje pentru primul răspuns (EPA), o autospecială de primă intervenție și comandă. În plus, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care transporta un pacient la spital, a oprit la locul accidentului pentru a oferi asistență, conform informațiilor furnizate de ISU Iași.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top