fbpx
Connect with us

Închisoare PE VIAȚĂ pentru un botoșănean care a comis o DUBLĂ CRIMĂ și a încercat să o incrimineze pe fiica sa vitregă, o minoră de 13 ani

Închisoare PE VIAȚĂ pentru un botoșănean care a comis o DUBLĂ CRIMĂ și a încercat să o incrimineze pe fiica sa vitregă, o minoră de 13 ani - News Moldova

Botosani

Închisoare PE VIAȚĂ pentru un botoșănean care a comis o DUBLĂ CRIMĂ și a încercat să o incrimineze pe fiica sa vitregă, o minoră de 13 ani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În 2022, cazul dublului asasinat din comuna botoșăneană Cristinești șoca întreaga țară. Făptașul, un bărbat de 55 ani ani, a încercat să scape aruncând fapta asupra fiicei sale vitrege, o copilă de 13 ani

Copila de 13 ani și jumătate a devenit principalul suspect în cazul dublului asasinat. Odioasa crimă a avut loc în localitatea Poiana, comuna Cristinești, județul Botoșani. Copila a fost bănuită că le-ar fi ucis pe cele două femei, mamă și fiică.

Cadavrele victimelor au fost descoperite de poliție în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112.

„Au fost găsite cu plăgi în zona gâtului, decedate amândouă, una în casă, una în curte”, anunța, în urmă cu doi ani, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Investigațiile anchetatorilor au relevat că autorul faptei este un bărbat de 55 de ani, care și-a obligat fiica vitregă să își asume vina pentru faptele sale. Faptul că adolescenta le vizita des pe cele două femei i-a folosit făptașului. Un alt aspect descoperit de oamenii legii a fost că minora era constant abuzată sexual de autorul dublului asasinat.

Probelor strânse și a rezultatele necropsiei i-au ajutat pe procurori să stabilească faptul că autorul faptei este bărbatul de 55 de ani.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală. Sentința este definitivă și a fost dictată, luni, de Curtea de Apel Suceava.

Încă de la începutul anchetei, copila a fost preluată de reprezentanții DGASPC. Aceasta a fost audiată de de procurorii de caz.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top