fbpx
Connect with us

Răsturnare de situație în cazul lui Valentin Crețu! După ce a anunțat că „nu mai calcă iarba la FCSB în viața lui”, Gigi Becali i-a prelungit contractul!

Răsturnare de situație în cazul lui Valentin Crețu! După ce a anunțat că „nu mai calcă iarba la FCSB în viața lui”, Gigi Becali i-a prelungit contractul! - News Moldova

National

Răsturnare de situație în cazul lui Valentin Crețu! După ce a anunțat că „nu mai calcă iarba la FCSB în viața lui”, Gigi Becali i-a prelungit contractul!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Gigi Becali s-a sucit din nou! După ce l-a anunțat pe fundașul dreapta Valentin Crețu (34 de ani) că „nu va mai juca niciodată la FCSB”, acesta i-a oferit prelungirea contractului!

Contractul lui Valentin Crețu trebuia să expire la sfârșitul acestui sezon, iar despărțirea părea inevitabilă.

Cu titularul Sorescu, adus în împrumut de la Rakow în iarnă, Valentin Crețu a avut doar 5 apariții în meciuri oficiale în acest sezon. După ce a jucat doar 10 minute în cel mai recent meci, victoria cu 2-1 împotriva lui Sepsi OSK, Gigi Becali, patronul clubului, a afirmat că despre fundaș că „nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată”. De atunci, Crețu nu a mai prins niciun minut, și nu s-a aflat nici măcar în lot pentru șase etape la rând!

Surprinzător, Valentin Crețu a semnat prelungirea contractului, informație confirmată de Prosport și Gazeta Sporturilor.

Astfel, va continua să joace pentru FCSB cel puțin până în vara anului 2024. El s-a alăturat clubului condus de Gigi Becali în august 2019, când a fost transferat de la Gaz Metan pentru suma de 125.000 de euro. În acest sezon, Crețu a avut doar 23 de apariții în echipă, fiind considerat a treia opțiune pentru poziția de fundaș dreapta, după Deian Sorescu și Alexandru Pantea.

În aceste condiții, Sorescu va reveni la clubul său de origine, Rakow, din Polonia. FCSB ar trebui să plătească 950.000 de euro pentru a-l achiziționa definitiv, însă Gigi Becali nu este dispus săbage mâna în buzunar pentru transferul lui.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top