Connect with us

3 persoane din județul IAȘI, ARESTATE pentru trafic de DROGURI de RISC şi MARE RISC

Iasi

3 persoane din județul IAȘI, ARESTATE pentru trafic de DROGURI de RISC şi MARE RISC

Trei persoane au fost arestate preventiv într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unor percheziţii şi a unui flagrant

„În cauză s-a reţinut faptul că, la 26.06.2022, doi inculpaţi au achiziţionat de la un al treilea inculpat, din oraşului Siret, judeţul Suceava, o cantitate de aproximativ 160 grame de cocaină, în vederea comercializării către consumatorii din municipiul Iaşi.

La data de 27.06.2022, primii doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti din cadrul Serviciul Poliţiei Rutiere Iaşi, în timp ce transportau spre municipiul Iaşi drogurile de mare risc”,  arată anchetatorii.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 166 grame rezină de canabis, trei dispozitive de mărunţire a drogurilor şi un cântar.

Cei trei inculpaţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Iaşi, iar Tribunalul Iaşi a dispus arestarea lor pentru pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul B.C.C.O. Suceava şi I.P.J. Iaşi – Serviciul Poliţiei Rutiere.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale şi Biroul Tehnic din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top