fbpx
Connect with us

Dumitru BUZATU sfat pentru Ionel ARSENE despre viața din pușcărie: „Dacă înțelegi exigențele unei asemenea perioade, nu e o problemă așa de mare”

Dumitru BUZATU sfat pentru Ionel ARSENE despre viața din pușcărie: "Dacă înțelegi exigențele unei asemenea perioade, nu e o problemă așa de mare" - News Moldova

Neamt

Dumitru BUZATU sfat pentru Ionel ARSENE despre viața din pușcărie: „Dacă înțelegi exigențele unei asemenea perioade, nu e o problemă așa de mare”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Situație comparativă între județele Vaslui și Neamț!

Ce a fost mai greu … a trecut pentru Președintele suspendat al CJ Vaslui. Președintele suspendat al CJ Neamț … rămâne încă fugar

În perioada 2020 – 2024 am putut identifica paternnul unui șablon procedural în acțiunile justiției românești îndreptate împotriva corupției din administrația publică locală. Situația poate fi recunoscută ca o continuare a unor acțiuni sau eforturi anterioare nefinalizate în perioadele 2012 – 2016, respectiv 2016 – 2020.

Corupția are tendința de a înflori sau a se dezvolta din sămânță adânc înrădăcinată, situația care explică perpetuarea flagelului la Iași.

Momentan, prin referire la județele Vaslui și Neamț putem recunoaște și aprecia munca depusă pentru îndepărtarea cancerului dar încă nu este clar dacă rănile au fost adecvat curățate în ambele județe.

Mesaj „întâmplător” lansat de Președintele suspendat al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru BUZATU la ieșirea din sistemul penitenciar

Preşedintele suspendat al PSD Vaslui şi al Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu, a declarat, miercuri (ieri, 17.04 – n.r.), când a ajuns la domiciliul său din comuna Zăpodeni, acolo unde a fost plasat în arest, că perioada detenţiei în penitenciar nu a fost o „problemă foarte mare” pentru că a înţeles care sunt exigenţele.

Urmează să mă stabilesc la domiciliu, să respect obligaţiile care au fost dispuse. După ce vom termina toate lucrurile astea, vom putea vorbi despre orice. (…) Dacă înţelegi foarte bine exigenţele unei asemenea perioade şi te conformezi, nu este o problemă foarte mare.„, a subliniat Dumitru Buzatu.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui a părăsit, miercuri, Penitenciarul Vaslui, după ce a fost plasat în arest la domiciliu în urma unei sentinţe a Tribunalului Vaslui, menţinută de Curtea de Apel Iaşi. El a fost aşteptat la poarta penitenciarului de fiul său, Tudor Buzatu şi de doi dintre foştii săi consilieri, iar apoi a fost transportat cu maşina la locuinţa din comuna Zăpodeni.

Desigur, putem trage concluzia că Buzatu este un tip docil care s-a supus exigențelor sistemului românesc și a înțeles să își accepte pedeapsa. Și concluzia ar fi perfect adevărată.

Dar oare asta este tot?

Oare fugarul Ionel ARSENE, care a batjocorit, prin faptul că se sustrage pedepsei stabilite de justiția română, în primul rând organele de supraveghere și control (ca să nu nominalizăm instituții) nu citește presa din România? Nu a văzut declarația prietenului și colegului său Dumitru Buzatu?!?

Moștenirea lui ARSENE pentru Vasilică HARPA: partidul și județul! Ep 3 – Un județ sufocat de tentaculele unei caracatițe politico-economice

Escapada lui Arsene este doar o problemă de timp

Nenumăratele întâlniri ale lui Arsene cu Elena Udrea și alți experți în eluduarea legii în decursul anilor trecuți pentru a-și stabili detaliile privind fuga de pedeapsa stabilită de statul român, nu va ajuta la NIMIC. Credibilitatea, autoritatea și responsabilitatea justiției din România în raport cu proprii cetățeni impune adoptarea unui set continuu de măsuri și o perseverență neobosită în vederea aplicării legii indiferent de condiții și persoane.

Moștenirea lui ARSENE pentru Vasilică HARPA: partidul și județul! Ep 1 – fuga penalului de justiția din România

Depresia nu îl va scapă pe penalul Ionel ARSENE de răspundere în fața justiției române


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Neamt

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top